T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇORUM / KARGI - Cumhuriyet İlkokulu

Okulumuz e-Twinning Projelerinde Hız Kesmiyor

 Değere Değer Katıyoruz eTwinning Projesi hakkında bilgi: Değer bir toplumda benimsenmiş ve yaşatılmakta olan her türlü duyuş, düşünüş, davranış, kural ve kıymettir. Değerlerin toplamı, kültürü oluşturur.  Değerler eğitimi, "Değeri öğretmek için açık bir girişim" olarak tanımlanabilir. Kendi kültürümüzü, inancımızı, öğrenip öğretmek, yaşayıp, davranışa aktarmak ta bizlerin elindedir. Toplumu oluşturarak, geliştirecek, çağdaş ve kültürel bir yapıya kavuşturacak olan da bu değerlerdir. İşte bu sebeple "Değere Değer Katıyoruz Projesi" ni geliştirdik. 

Bu proje de; ulaşabildiğimiz kadar çocuğa ulaşmayı, değerlerimizi onlara eğlenerek, severek aktarmayı hedeflemekteyiz. Değerleri sadece öğretmek değil, özümsemelerini, günlük hayatlarına aktarmayı, aktarılan bu değerlerin sürdürülebilirliğini sağlamayı amaçlamaktayız. 
Çocuklar değerlerini öğrensin, öğretsin, bilsin, aktarsın ve değerlerini yaşatsın diyerek her ay bir değeri etkinliklerle onlara aktarmayı hedefliyoruz. 
Projemize bu değerlerle başladık ve sonuna geldik. Sizlere aralık ayı sorumluluk değerini anlatan e book kitabınızı sunuyorum. Emeği geçen tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. 

İşbirlikçi ürünler kapsamında  e book çalışması hazırlayan Özel Eğitim Sınıfı öğretmenimiz Hatice AKPINAR'a çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.

e book kitabı için tıklayınız. https://www.ourboox.com/book-preview/859625/

Değere değer katıyoruz eTwinning Projesi "Yumurtam kırılmasın etkinliği"ödülünü Okul Müdürümüz Sayın Cahit ARPA tarafından verildi.

09-06-202009-06-202009-06-202009-06-2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.06.2020 - Güncelleme: 05.02.2023 23:27 - Görüntülenme: 246
  Beğen | 11  kişi beğendi